זה איננה גישה נכונה לטעמי, רטיבות תמידית ברמה כזה עלולה לעודד יצירת עובש על החבית. (זה הסיבה שבגללה חביות לא נשמרות ב100% לחות - אז לא היינו צריכים אף פעם לבצע Topping)
או שתבנה קופסא יעודית לאכסון החבית ותבצע בה בקרת לחות או שפשוט תניח לחבית ותבצע מילוי תכוף יותר אם אתה מרגיש שאתה מאבד הרבה יין. תסתכל על זה אולי בצורה חיובית, אתה מרכז את היין שבתוך החבית (מאדה יותר מים מאשר אלכוהול בלחות נמוכה)
הסיבה שבקרת לחות היא חשובה ביקב מסחרי היא הרצון לצמצם אובדן יין, ככל שמאבדים יותר יין כך מאבדים יותר כסף