שלום
שבוע שעבר יום שישי בצרתי 110 ק"ג ענבים (קברנה סובניון)
נתתי היום דגימת יין לחבר שלי בכדי שיבדוק פרמטרים
(ההידרומטר שלי נשבר שלשום
)
ובכן התסיסה לקראת סיום
PH 3.4
אבל הבי סולפיט 0
אני לא מבין כיצד זה קורה (הרי שמתי ביסולפיט 40 PPM לפני ששמתי שמרים)
מ"מ במידה והבדיקות שלו מהימנות (המכשיר שלו לא אומר קשור או חופשי - אם זה משנה בכלל)
מה אני צריך לעשות?
בנתיים סגרתי את המיכל (תמיד מלא)
וחביונית קטנה הוספתי לה CO2
אני מבין שהתשובה תלויה במידה ואני רוצה שתהיה לי תסיסה מלאלקטית
אני כאן בכדי להתייעץ - מה הכי טוב (יתרונות וחסרונות)
תודה תודה