Tomer1 כתב:
חשוב להקפיד שחוט הברזל הוא למעשה עשוי נירוסטה ועמיד לטמפ' גבוה. (נר הגופרית בוער בטמפ' גבוה, אם החוט יתפורר וישבר, זה יהיה חתיכת סיפור לנקות את החבית ואף פעם לא תהיה בטוח שכל לכלוך הברזל נוקה. ברזל+יין=לא טוב).
יותר טוב אפילו אם יש לך גם סלסלה לנר כדי למנוע טיפטוף או חתיכה שתיפול לחבית ואז זה גם בעייתי.
קח בחשבון שזה חבית קטנה, נר לרוב מותאם בגודל\כמות לחבית 225, אתה צריך לחלק אותו ואני לא בטוח מה הקומבינה עם החוט במקרה הזה, פנה למשווק שממנו רכשת אני בטוח שהוא נתקל כבר בבעיה ויוכל לתת פיתרון...
אני רואה שהעסק מסתבך
א. מאיפה אני משיג חוט נירוסטה מכסימום אני מצליח להשיג חוט ברזל עבה
ב. ראיתי את הסרטון - באמת הפיתרון של הסלסלה נראה טוב אבל מאיפה משיגים את זה? הדבר היחיד שאני מצליח לאלתר זה תבנית חד פעמית למאפינס או פקק של מיץ ענבים - אני מסופק אם זה בסדר.
ג. לגבי גודל החבית חשבתי להשתמש בפחות זמן במקום לחתוך את הנר - אם זה פיתרון טוב אז כמה זמן אני צריך?
ד. אשמח לקנות את הפירקארבונט אם אתם מוכרים את זה בחנות (לא מצאתי שם).
ה. האם אין דרך לחטות ע"י תמיסת בי סולפיט ומלח לימון? או חומצה טטרית (שמעתי גם את זה)
ו. אם כל זה לא עוזר האם אני יכול למלא מס' ליטרים של אלכהול 96? (ואם כן מה התהליך)
תודה