עכשיו 28 מרץ 2024, 10:45



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: 23 ספטמבר 2012, 21:20 
מנותק

הצטרף: 03 ספטמבר 2012, 18:29
הודעות: 3
שלום תומר
מה עושים אחרי השפיה הראשונה. נשאר חלל ריק בדימיגאן מהמשקעים שהוצאתי.
אין לי במה למלאות. איך מונעים חמצון?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2012, 01:30 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
תצתרך לרכוש בבקבוק יין בחנות ולהשלים את החסר. (ממליץ לעשות את זה במהרה, לא לדחות את זה לשבוע הבא...)
אתה לא חייב לקנות את היין היקר ביותר בחנות. גם יין זול וסביר יעשה את העבודה, התועלת שהוא יביא עולה על החיסרון שבהשארת חלל אוויר גדול שמלבד חימצון יכול להביא לפעילות שמרי קלקול (קנדידה למשל שיוצר שכבה שמנונית לבנה).

להבא אם מדובר בכמות קטנה של יין (לא יודע מה גודל הדמיג'אן שלך), ממליץ להכין מעט יותר יין ולמלא בנוסף בבקבוק פלסטיק של שתייה קלה שישמש אותך לTopping הראשון שהוא בדרך כלל המשמעותי ביותר (בעבודה עם דמיג'אן) מבחינת אובדן יין למשקעים.
כשמדובר על כמויות יותר גדולות כדוגמא דמיג'אן 54 ליטר או מיכל נירוסטה אז כדי לרכוש עוד דמיג'אן בעל נפח קטן. (ישנם קטנים של 5 ו10 ליטר).

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)