תצתרך לרכוש בבקבוק יין בחנות ולהשלים את החסר. (ממליץ לעשות את זה במהרה, לא לדחות את זה לשבוע הבא...) אתה לא חייב לקנות את היין היקר ביותר בחנות. גם יין זול וסביר יעשה את העבודה, התועלת שהוא יביא עולה על החיסרון שבהשארת חלל אוויר גדול שמלבד חימצון יכול להביא לפעילות שמרי קלקול (קנדידה למשל שיוצר שכבה שמנונית לבנה).
להבא אם מדובר בכמות קטנה של יין (לא יודע מה גודל הדמיג'אן שלך), ממליץ להכין מעט יותר יין ולמלא בנוסף בבקבוק פלסטיק של שתייה קלה שישמש אותך לTopping הראשון שהוא בדרך כלל המשמעותי ביותר (בעבודה עם דמיג'אן) מבחינת אובדן יין למשקעים. כשמדובר על כמויות יותר גדולות כדוגמא דמיג'אן 54 ליטר או מיכל נירוסטה אז כדי לרכוש עוד דמיג'אן בעל נפח קטן. (ישנם קטנים של 5 ו10 ליטר).
_________________ תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין
|