|
מנהל האתר |
הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28 הודעות: 118 מיקום: קריות
|
זה עדיין מעט גבוה. אם אתה חושש שהיין יהיה טאני מדיי (לטעמך הגיע הזמן לפרס) אז תבצע סחיטה. אם לא, אז תערבב פעמיים ביום את התירוש ותן לזה עוד יום-יומיים ותראה אם יש תזוזה. (תסנן את התירוש עם מסננת, לפעמים מתגנבים חלקיקים גדולים ונותנים שגיאה במדידה). אחרי הסחיטה אני מציע להמתין עם שפייה מהמשקעים הגסים ולערבב מדיי יום את המשקעים על מנת לשמור על השמרים בתמיסה (שלא ישקעו ויקברו מתחת למשקעים בתחתית המיכל). תעקוב מדיי יום אחרי צפיפות נוזל ותראה אם יש התקדמות.
_________________ תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין
|
|