כתובת המייל של השולח הוזנה לא נכון ולכן אני עונה כאן:
ייצור מוצר איכותי (לא מיץ מבושל ומחומצן שמתאים להכנת יין קידוש במקרה הטוב) דורש:
1.מיכון וטכניקות מיצוי (בין אם חום , מיצוי אנזימטי או שניהם)
2.פס מילוי אספטי מיוחד.
אם אתה מעוניין להכין כמה עשרות ליטר בשביל עצמך כדי שתהיה מסוגל להתסיס יין לאורך כל השנה (זה נשמע כיף
) אז אפשר לקמבן משהו.
אם אתה מעוניין במוצר מסחרי ברמה גבוה (שאנשים יהיה מעוניינים לרכוש ולשלם סכום גבוה, כי אין מה לעשות ליטר יעלה סופית כ14-15 שקל לכל הפחות לצרכן כדי שתרוויח כשענבים עולים לך 4-5 שח\קג, אם מדובר על ענבי פרימיום ב7-9 שקל\קג אז מדובר כבר ב20-22 שקל\ליטר) אז מדובר על השקעה כספית ראשונית לא מעטה בשביל:
א.איכות מוצר גבוה. (איכות נמוכה=אף אחד לא יקנה\מוצר שחיי השוק שלו הם בדיוק בציר אחד עד שהתגובות השליליות מתחילות להתגלגל)
ב.אורך חיים ללא קירור.
ג.בטיחות מזון
אלטרנטיבית ניתן לייצר, למכור ולשלח באקספרס מוצר קפוא, עלות הייצור נמוכה ומורכבות הייצור נמוכה אך עלות האיכסון גבוה.
כמו כן תבחן את השוק הקיים למוצר כזה בארץ. ארצה להוסיף שמבחינת הפורטל, אנחנו מעוניינים להיכנס לתחום מסחרי שיאפשר ייצור יין ביתי ללא ציוד מוסף (קראשר,פרס) שהוא מכשול גדול מבחינת אנשים ששוקלים לעשות יין בבית שיתכן שיעזור לנו להגדיל את הענף בארץ. יתכן שיתוף פעולה עסקי.
*תבחן את האפשרות ליבוא מוצר קיים מאירופה (איטליה בעיקר – Mosti mondial) או ארה"ב (ישנם מיצים של ענבים המגיעים מקליפורניה ומצ'ילה בעלויות משתנות של חברת Brehms). לפחות תעשה הרצה בשוק של כמה עשרות\מאות יחידות בהשקעה נמוכה (פרסום בלבד ויבוא) לפני שאתה מקים פס ייצור קטן וקונה כמה טונות של ענבים.
האם אתה שוקל לייצא את המוצר לחול? עלויות ייצור הם גבוהות ואני לא בטוח שיש דרישה לסירה או קברנה ישראלי בארה"ב (השוק הגדול ביותר בעולם למוצרי יין ביתי)
ברגע שאתה מגיע להחלטה אתה מוזמן ליצור עימי קשר.