עכשיו 17 אוקטובר 2017, 03:47



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2015, 23:22 
מנותק

הצטרף: 13 אפריל 2010, 10:03
הודעות: 73
שלום
תחילה אספר סיפור
חבר שלי שעשה יין (באמצעים מאד פשוטים) החמיץ לו היין
שאל את דוד שלו מה לעשות והוא אמר לו שיקח חפניים חצץ (לבניין) ישים ביין (כמות של ליטר וחצי) למשך 3 ימים (ואח"כ לסנן) והבעייה תיפטר
הבחור עשה זאת והוא סיפר לי שאמנם אין חומץ אבל כמעט ואין גם טעם יין.
עד כאן הסיפור.
ואני שואל שתי שאלות:
א. מה ההסבר לתופעה?
ב. האם אפשר להשתמש ברעיון במינון נמוך יותר מבחינת הכמות או הזמן או שניהם ואז לנטרל את ההחמצה אבל להשאיר את טעם היין?
תודה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)