עכשיו 22 נובמבר 2017, 01:09



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שמרי יין
הודעהפורסם: 11 ספטמבר 2014, 10:24 
מנותק

הצטרף: 23 ספטמבר 2012, 11:42
הודעות: 4
בע״ה

תומר שלום

שאלתי היא בקשר לשמיר יין
אני בצרתי ענבי קברנה ממושב דישון בתאריך 3.9.14 ושמתי ביסולפיט למחרת
עשיתי בדיקות של סוכר משקל סגולי ואלכוהול עתידי + חומצה וחומציות
יש לציין שהסוכר היה גבוהה 26 בריקס ושככתי לשים שמרי יין
היום 11.9.14 התסיסה עדין לא הסתימה ויש כובע יש לציין שהתסיסה החלה
בתאריך 5.9.14 היום 11.9.14 בדקתי סוכר וההידרומטר מראה שעדין לא
נגמר הסוכר 4 והמשקל הסגולי הוא 1.010
שאלתי היא האם אני יכול לשים שמרי יין

אודה לך אם נקבל תשובה מידית


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: שמרי יין
הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2014, 18:23 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
היי בוריס,
נשמע שאתה לקראת סוף התסיסה, מציעה שכעת תפעל להפחית את טמפ' התסיסה ל20-22 מעלות כדי להקל על השמרים להתסיס את שארית הסוכר.
קח פעמיים ביום בדיקת הידרומטר ותוודא שהסוכר ממשיך לרדת.
תהיה מוכן עם שמרי יין עמידים לאלכוהול במידה וחלילה התסיסה נעצרת.

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)