עכשיו 22 נובמבר 2017, 01:07



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: 07 אוקטובר 2013, 23:07 
מנותק

הצטרף: 06 אוקטובר 2013, 23:01
הודעות: 2
שלום
שאלה לגבי שלב השפייה של היין :
הבתי שלאחר פינוי המשקעים חשוב למלא את הדמיג'ן עד הסוף .
איך אני אמור לעשות אתזה כאשר לאחר פינוי המשקעים נשאר מקום פנוי? במה אני אמור למלא את זה ?

תודה
רוני


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2013, 16:58 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
שלום רוני. יש למלא את הדמיג'אן בעוד יין.
לכן מומלץ להתסיס כ5-10% יותר ענבים ממה שנדרש, כדי שיהיה יין Top up למילוי אחרי שפיות...
אם לא לקחת את זה בחשבון, אז פשוט לקנות יין מהחנות (אני ממליץ לאנשים במצב כזה על ירדן חרמון אדום. גם כי הוא טעים וגם כי זה הוא זול ב3 בקבוקים במאה ש"ח ברוב החנויות :D )

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 00:04 
מנותק

הצטרף: 06 אוקטובר 2013, 23:01
הודעות: 2
איפה כדאי לשמור את העודפים ? האם ניתן לשמור אותו סגור (ללא נשם) ?
שאלה נוספת לגבי תזמון ביצוע הסחיטה - מתי רצוי לעשות את זה ולמה כדאי לשים לב ?
מה צריכים להות הערכים בהידרומטר ?


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2013, 17:20 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
היי רוני לגבי סחיטה אני מפנה אותך למאמר שלי סחיטה חלק ב'
http://www.winemaking.co.il/?p=1407
שמדבר על כל האספקטים. (מתי לסחוט, סחיטה מוקדמת, סחיטה לאחר השרייה ממושכת)

ציטוט:
איפה כדאי לשמור את העודפים ? האם ניתן לשמור אותו סגור (ללא נשם) ?

אידאלית עדיף לשמור בדמיג'אן קטן. אם אין מספיק יין אז אפשר לבקבק בבקבוק יין ולפקוק. אופציה אחרונה זה לשים בבקבוקי שתייה קלה (ספרייט הוא אידאלי - יש לו שכבה ירוקה שמגנה מקרינת UV ופלסטיק עבה מרוב בקבוקי השתייה שישמור יותר מפני חימצון).

אם יש לך פוקק רצפתי אוכל להמליץ על הפקקים הסינטטיים החדשים שלנו.
http://www.winemaking.co.il/?product=%D7%A4%D7%A7%D7%A7-%D7%A9%D7%A2%D7%9D-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%98%D7%99

אריזה שאפשר לפתוח ולסגור ולפתוח ו... :D
אם אתה זקוק לפחות מ100 יחידות אז אפשר כמובן. צור קשר במייל לגבי הצעת מחיר.

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)