עכשיו 28 מרץ 2024, 10:34



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 0.995 סוכר
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 07:37 
מנותק

הצטרף: 13 אפריל 2010, 10:03
הודעות: 73
ההידרומטר מראה כבר מאתמול 0.995 חשבתי שהיום יהיה כבר 0.990
אבל היום בבוקר אני רואה שנגמר הכובע לגמרי - מעט חרצנים צפים
אני יעשה היום פרס
האם אני צריך להקפיד על משהוא מיוחד?
תודה ויום טוב

נ.ב ברגע זה היין סגור במיכל תמיד מלא


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: 0.995 סוכר
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2012, 12:21 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
זה עדיין מעט גבוה. אם אתה חושש שהיין יהיה טאני מדיי (לטעמך הגיע הזמן לפרס) אז תבצע סחיטה. אם לא, אז תערבב פעמיים ביום את התירוש ותן לזה עוד יום-יומיים ותראה אם יש תזוזה. (תסנן את התירוש עם מסננת, לפעמים מתגנבים חלקיקים גדולים ונותנים שגיאה במדידה).
אחרי הסחיטה אני מציע להמתין עם שפייה מהמשקעים הגסים ולערבב מדיי יום את המשקעים על מנת לשמור על השמרים בתמיסה (שלא ישקעו ויקברו מתחת למשקעים בתחתית המיכל). תעקוב מדיי יום אחרי צפיפות נוזל ותראה אם יש התקדמות.

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)