עכשיו 17 אוקטובר 2017, 03:46



כל הזמנים הם UTC + 2 שעות




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 07:40 
מנותק

הצטרף: 23 אפריל 2013, 07:33
הודעות: 1
מעונין למכור מיץ ענבים קרבנה סבניון לעשית יין בבית 6 גלון בתוך אריזה בוואקום
ברצוני לברר
א האם צריך סינון מיוחד
ב כמה סולפיט צריך לשים לשימור לחצי שנה בערך
ג האם מותר ואפשר לשתות את המיץ האם יש סיכון בכך
ד אודה לך אם תעדכן אותי לעוד איפורמציה בהקשר זה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: 23 אפריל 2013, 07:47 
מנותק
מנהל האתר

הצטרף: 13 יוני 2010, 13:28
הודעות: 118
מיקום: קריות
כתובת המייל של השולח הוזנה לא נכון ולכן אני עונה כאן:

ייצור מוצר איכותי (לא מיץ מבושל ומחומצן שמתאים להכנת יין קידוש במקרה הטוב) דורש:
1.מיכון וטכניקות מיצוי (בין אם חום , מיצוי אנזימטי או שניהם)
2.פס מילוי אספטי מיוחד.

אם אתה מעוניין להכין כמה עשרות ליטר בשביל עצמך כדי שתהיה מסוגל להתסיס יין לאורך כל השנה (זה נשמע כיף :D ) אז אפשר לקמבן משהו.
אם אתה מעוניין במוצר מסחרי ברמה גבוה (שאנשים יהיה מעוניינים לרכוש ולשלם סכום גבוה, כי אין מה לעשות ליטר יעלה סופית כ14-15 שקל לכל הפחות לצרכן כדי שתרוויח כשענבים עולים לך 4-5 שח\קג, אם מדובר על ענבי פרימיום ב7-9 שקל\קג אז מדובר כבר ב20-22 שקל\ליטר) אז מדובר על השקעה כספית ראשונית לא מעטה בשביל:
א.איכות מוצר גבוה. (איכות נמוכה=אף אחד לא יקנה\מוצר שחיי השוק שלו הם בדיוק בציר אחד עד שהתגובות השליליות מתחילות להתגלגל)
ב.אורך חיים ללא קירור.
ג.בטיחות מזון

אלטרנטיבית ניתן לייצר, למכור ולשלח באקספרס מוצר קפוא, עלות הייצור נמוכה ומורכבות הייצור נמוכה אך עלות האיכסון גבוה.

כמו כן תבחן את השוק הקיים למוצר כזה בארץ. ארצה להוסיף שמבחינת הפורטל, אנחנו מעוניינים להיכנס לתחום מסחרי שיאפשר ייצור יין ביתי ללא ציוד מוסף (קראשר,פרס) שהוא מכשול גדול מבחינת אנשים ששוקלים לעשות יין בבית שיתכן שיעזור לנו להגדיל את הענף בארץ. יתכן שיתוף פעולה עסקי.

*תבחן את האפשרות ליבוא מוצר קיים מאירופה (איטליה בעיקר – Mosti mondial) או ארה"ב (ישנם מיצים של ענבים המגיעים מקליפורניה ומצ'ילה בעלויות משתנות של חברת Brehms). לפחות תעשה הרצה בשוק של כמה עשרות\מאות יחידות בהשקעה נמוכה (פרסום בלבד ויבוא) לפני שאתה מקים פס ייצור קטן וקונה כמה טונות של ענבים.
האם אתה שוקל לייצא את המוצר לחול? עלויות ייצור הם גבוהות ואני לא בטוח שיש דרישה לסירה או קברנה ישראלי בארה"ב (השוק הגדול ביותר בעולם למוצרי יין ביתי)

ברגע שאתה מגיע להחלטה אתה מוזמן ליצור עימי קשר.

_________________
תומר איסרוביץ' - צוות פורטל הכנת היין


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.

עיצוב ופיתוח התאמות לאתר ע"י זכות ישראל (Personal Insight - פרסונל אינסייט)